Vooruitblik naar 2019


Je kunt niet weten wat er over een minuut, een uur, een dag, een jaar gebeurt. Maar plannen maken, dat kan altijd! Dit is wat je in ieder geval kan verwachten in het jaar dat net begonnen is: 

Projecten op scholen
Naast ons aanbod voor Meemaken op locatie gaan we talentontwikkelings- en taalkunstprojecten op Het Festival in Zwolle en De Zevensprong en De Klimboom in Dronten. Verder staat het multidisciplinaire project Het verhaal van Dronten, dat we in 2018 met de Kunstwerkplaats van De Meerpaal hebben ontwikkeld en uitgevoerd, staat ook dit jaar weer op de agenda. 
Meer weten of belangstelling voor een van onze projecten? Bel of mail!

Mini Verhalenwerkplaats
Elke maand kunnen kinderen van 4 tot 8 jaar meedoen aan een verhalenwerkplaats in Stadkamer (De Zeven Alleetjes, Zwolle). De eerstvolgende Mini Verhalenwerkplaats is op zaterdag 19 januari. 

Trainingen
In februari geven we samen met Jules Plus bij FleCk de training ‘Het Gouden Ei’. Dit is een training voor leerkrachten over creatief schrijfonderwijs. 

Reis mee! Kinderboekenweek 2019
Natuurlijk kun je ook in de Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober 2019) weer schrijfavonturen beleven bij Schrijfbende. Het thema is Reis mee! Wij zijn benieuwd waar dit thema jou en ons brengt.

Blogs
Verder willen we je dit jaar nog veel meer schrijfinspiratie geven. Onder andere met blogs en binnenkort ook met vlogs. Heb je wensen of ideeën voor onderwerpen? Laat het ons weten!