Voor ouders en docenten

Van proberen kun je leren. Ruimte geven om te spelen en te experimenteren is ruimte geven voor ontwikkeling, verrassing, verwondering, plezier.

Daarom is het motto van Schrijfbende bij al onze activiteiten: in je hoofd kan alles. Wij laten kinderen ervaren hoe leuk het is om grenzeloos te mogen fantaseren en creëren. Met je eigen ‘verzinvaardigheid’ en 26 letters kun je hele werelden en zelfs een compleet nieuw universum bouwen!

Zelf of samen creëren

Er is al genoeg passief amusement voor kinderen. Bij Schrijfbende dagen we hen graag uit om aan de slag te gaan. Met onze blogs, workshops, projecten en cursussen inspireren we kinderen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken rondom gedachten, woorden, zinnen en verhalen. Thuis aan de keukentafel, op school, bij de buitenschoolse opvang en in hun vrije tijd. Daarbij beperken we ons niet tot verhaaltjes, pen en papier, maar experimenteren we met tekst in alle verschijningsvormen.

Ontwikkelen en stimuleren van creativiteit en schrijfvaardigheid

Wil je handvatten om de creativiteit en schrijfvaardigheid van je kind of leerling(en) verder te ontwikkelen? Misschien is Struis de Schrijfvogel iets voor jou. Deze mega-jaarkalender zit bomvol gevarieerde, zinvolle creatieve schrijfactiviteiten. Ook kun je bij ons de training Het Gouden Ei volgen.