Kinderen & jongeren

Wat is er nou leuker dan een zelfgeschreven verhaal of gedicht? Je eigen toneel- of filmscript of songtekst schrijven? Of een zelfgeschreven boek in de kast te hebben staan? Pak je pen of toetsenbord en begin gewoon. En doe ’s mee aan een schrijfcursus of schrijfworkshop. Voor je het weet wil je de hele dag alleen nog maar schrijven…
1 augustus 2017

Koekoek!

Weet je waar ik ECHT de kriebels van krijg? Wat me mateloos irriteert, wat me met mijn ogen doet draaien? Van die mensen die op vakantie zijn of op een mooie plek staan, en daar ALLEEN DOOR HUN CAMERA NAAR […]
1 augustus 2017

Spionschool

Zin om een spannend verhaal te schrijven? Mijn tip: creëer voor jezelf een ‘setting’ waarbinnen je fantasie alle kanten op kan gaan. Wat bedoel ik hiermee? Ik zal je inwijden in een van mijn ‘settingen’ om dat duidelijk te maken! […]
27 juli 2017

Reïncarnatie: een creatieve oefening

Sommige mensen geloven in reïncarnatie. Het Hindoeïsme, bijvoorbeeld: als je een goed leven hebt geleefd, dan kom je in je volgende leven in een hogere kaste terecht. Stel je voor! Net zoveel levens hebben als de figuren in je games! […]